به گزارش ایرنا براساس اعلام روز سه شنبه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شركت كنندگان در یكصد و بیستمین جلسه شورای تخصصی مهندسی فرهنگی به بحث و بررسی بخشهای دیگری از این سند پرداختند.
در این جلسه مقرر شد، ظرفیتهای ویژه و منحصربهفرد مذهبی، فرهنگی، درمانی و سلامت كشورمان مورد توجه قرار گیرد و با توجه به این قابلیتها، نقشه و راهبرد ویژهای برای توسعه و نهادینهسازی الگوی اسلامی گردشگری با اهداف و رسالتهای خاص ترسیم شود.
موضوع نهادینهسازی گردشگری، سیر و سفر در كشور و بازبینی وضعیت كنونی گردشگری در كشورهای منطقه و آسیبهای مترتب بر تورهایی مسافرتی كه به كشورهای دیگر سفر میكنند نیز از دیگر مباحث این جلسه بود.
موضوع رسانه و ارتباطات یكی دیگر از موارد بررسی شده در این جلسه بود كه پس از بحث و بررسی، اعضا بر شناسایی و حمایت همهجانبه از رسانههای جهان اسلام و كشورهایی كه در جبهه مبارزه با سلطه و استكبار تلاش میكنند و شكلگیری یك ائتلاف جهانی ضد استكباری تاكید كردند.
موضوع سامان دادن به مطالعهها و پژوهشهای رسانهای با رویكرد ساماندهی رسانه مطلوب انقلاب اسلامی و تربیت نیروهای متخصص و آشنا با طراحی شیوههای جذب و نیازسنجی رسانهای برای تاثیرگذاری بر جریان بینالمللی نیز در جلسه شورای تخصصی مهندسی فرهنگی به تصویب رسید.
فراهنگ**1055